Home + Museum

Zaalverhuur

Zaalverhuur en vergaderarrangementen

Gelegen op een unieke locatie aan de kust biedt Nieuw Land de mogelijkheid om in een sfeervolle omgeving symposia, congressen, recepties, bedrijfsfeesten of vergaderingen te houden.
Wij bieden de keuze uit zalen met verschillende capaciteiten. Nieuw Land is goed bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid. Uitrijkaarten voor de VOC-garage zijn te verkrijgen tegen gereduceerd tarief. Zoekt u meer capaciteit? Een combinatie met de Bataviawerf behoort ook tot de mogelijkheden. Een museumbezoek zit bij de prijs inbegrepen, zo kunt u uw genodigden iets extra´s bieden.
Alle prijzen zijn exclusief BTW.

 

Zaal

Maximaal # personen

Prijs per dagdeel

Zuiderzeezaal 15 personen € 350,-
IJsselmeerzaal 90 personen € 500,-
Ontginningszaal 1 40 personen € 125,-
Ontginningszaal 2 40 personen € 175,-
Ontginningszaal 3 40 personen € 125,-
Ontginningszaal combi 1 + 2 110 personen € 260,-
Ontginningszaal combi 1, 2 +3 150 personen € 375,-

Onderstaand vindt u meer informatie over de mogelijkheden. Aanvullende AV-voorzieningen zijn in overleg mogelijk; tarieven op aanvraag. Een dagdeel duurt 4 uur. De prijzen zijn exclusief 21% BTW, en exclusief avond- en weekendtoeslag van 50%, inclusief eventueel aanwezige AV-voorzieningen zoals een beamer en microfoon en inclusief entree tot het museum.

Nieuw Land is lid van het  Platform Museum Locaties (PML). Dit Platform stimuleert het verantwoord gebruik van musea als eventlocatie - zonder te interfereren met de museale collectie of de museale bestemming. Website: www.museumlocaties.nl.

Tarieven zalen

De sfeervolle Zuiderzeezaal

Zuiderzeezaal

De Zuiderzeezaal is sfeervol ingericht met o.a. een prachtige eikenhouten tafel, vakkundig gemaakt op de Bataviawerf, en biedt plaats aan 15 personen in vaste opstelling. Een prettige vergaderkamer met uitzicht op het Markermeer.
Omvang: 6 x 8 m
Prijs per dagdeel: € 350

IJsselmeerzaal

IJsselmeerzaal

De IJsselmeerzaal biedt plaats aan ca. 90 personen. Aangezien dit ook een filmzaal is, staan de stoelen in een vaste auditoriumopstelling en heeft de zaal een aflopend vloeroppervlak. De zaal heeft een vaste beamer voor DVD, Video of U-matic.
Omvang: 8 x 12 m 
Prijs per dagdeel: € 500

Ontginningszaal

Ontginningszalen 1, 2 of 3

Ieder deel van de ontginningszaal biedt plaats aan 40 personen in theateropstelling of 20 personen in vergaderopstelling. Verscheidene AV-voorzieningen zijn op aanvraag mogelijk. De drie aparte ruimten zijn met een flexibele wand van elkaar gescheiden. Deze drie ruimten zijn bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld workshops daar zij onderling ook bereikbaar zijn met tussendeuren.
Omvang: resp. 5 x 9 m, 6 x 8 m en 4,5 x 10 m
Prijs per dagdeel: resp. € 125, € 175 en € 125 

Ontginningszalen 1+2+3 gecombineerd

Ontginningszalen 1+2+3 gecombineerd

De ontginningszaal is ook als ruimte te huren zonder tussenwanden. Op deze manier biedt de zaal plaats aan 100 - 150 personen. Verscheidene AV-voorzieningen zijn op aanvraag mogelijk.

Omvang: 16 x 9 m
Prijs per dagdeel: € 375

 

Ontginningszalen 1 + 2 gecombineerd

Maximaal 110 in theateropstelling of maximaal 50 in vergaderopstelling. Verscheidene AV-voorzieningen zijn op aanvraag mogelijk.

Prijs per dagdeel: € 260

Catering

Terwijl u vergadert, zorgt Café-restaurant De Cantine voor koffie, thee en eventueel een lekkere lunch.
Een standaard 8 uurs vergaderarrangement ziet er als volgt uit:

Tijd Omschrijving
09.00 Aanvang dagdeel A. Ontvangst gasten in vergaderzaal. Koffie, thee en mineraalwater. Koekjes en mintjes in de vergaderzaal.
12.30 Lunch
13.30 Aanvang dagdeel B. Koffie, thee en mineraalwater. Koekjes en mintjes in de vergaderzaal.
17.00 Einde programma

Voor een geringe meerprijs behoort koffie met cake of gebak ook tot de mogelijkheden. Vraag de receptie van Nieuw Land bij boeking naar de mogelijkheden (T: 0320-225 900 of receptie@nieuwlanderfgoed.nl).

NB: Voor groepsbezoeken gelden bij boekingen de Algemene Voorwaarden en de Bezoekvoorwaarden.

Please note: Nieuw Land GENERAL CONDITIONS VISIT and GENERAL TERMS AND CONDITIONS GOVERNING GROUP VISIT and the exclusive use of parts of the museum apply.

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen!

Beoordelingen op TripAdvisor lezen Beoordeel uw bezoek op TripAdvisor,

Vorige: Kinderen Volgende: Winkel