Home + Museum

Groepen

Rondleidingen

Nieuw Land biedt de mogelijkheid voor u en uw gasten om samen met een deskundige gids alle ins en outs te ontdekken van het ontstaan van de grootste polder ter wereld: Flevoland. Laat u meevoeren van de prehistorische Swifterbantmens, via de woelige baren van de Zuiderzee naar het Flevoland van nu en in de toekomst!
De rondleidingen in Nieuw Land worden verzorgd door speciaal opgeleide vrijwilligers en worden gegeven in het Nederlands, Frans, Engels of Duits. Een rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur en is mogelijk t/m 20 personen per groep. De rondleidingen zijn gratis. Rondleidingen voor (school-)groepen zijn altijd op afspraak. 
Neem voorafgaand aan uw bezoek tijdig contact op met onze receptie via +31 (0) 320 225 900 of receptie@nieuwlanderfgoed.nl. Zie voor entreeprijzen bezoekinfo.

Contactformulier voor prijsopgave

Vraag voor uw groepsbezoek een offerte aan via dit formulier. Let op: één arrangement per boeking.

Arrangementen voor groepen (optioneel bij een groepsbezoek te boeken, prijzen op aanvraag)

Arrangement

Catering bij Café-restaurant De Cantine

Kopje pionierskracht

1 kopje koffie met appeltaart

 

Lelylunch

Kopje soep van de dag, 2 belegde broodjes (ham/kaas), melk, karnemelk, jus d'orange.

Tussen 11.30 en 15.00 uur te gebruiken.

Pioniersmaaltijd

Soep van de dag, schnitzel, groene salade, frites. Dessert: ijs.
Drinken apart afrekenen in het restaurant.

Watermensenmenu

voor kinderen

t/m 10 jaar)

Kroket/kipnuggets/ frikadel + friet, mayonaise, appelmoes, ranja.

Tot 16.00 uur.

Speciale aanbieding 'Gastentoer Lelystad'

Bezoekt u met een groep van minimaal 10 en maximaal 50 personen Nieuw Land? Wilt u de geschiedenis van Lelystad beleven in het museum én de bijzondere plekken van Lelystad in het echt zien? Dan is de combinatie Nieuw Land + gastentoer zeer geschikt voor u. U wordt bij Nieuw Land opgehaald en teruggebracht met een touringcar. Een rondleider neemt u mee op tour en vertelt over de geschiedenis van Lelystad. Informeer via de receptie (info@nieuwlanderfgoed.nl of 0320-225900) naar de mogelijkheden en prijzen.

Kinderfeestje

Kijk op de pagina voor Kinderen voor meer informatie. Kosten kinderfeestje per kind (incl. cadeautje en kindermenu in restaurant) € 10,50. De kinderfeestjes worden niet begeleid vanuit het museum. Graag zelf voor voldoende begeleiding zorgen. NB: Dit arrangement is niet mogelijk in combinatie met Museumkaart of andere kortingsacties.

Voor alle boekingen en tarieven kunt u terecht bij de receptie van Nieuw Land via +31 (0) 320 225 900 of receptie@nieuwlanderfgoed.nl.

NB: Voor groepsbezoeken gelden bij boekingen de Algemene Voorwaarden en de Bezoekvoorwaarden.

Please note: Nieuw Land GENERAL CONDITIONS VISIT and GENERAL TERMS AND CONDITIONS GOVERNING GROUP VISIT and the exclusive use of parts of the museum apply.

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen!

Beoordelingen op TripAdvisor lezen Beoordeel uw bezoek op TripAdvisor,

Vorige: Nieuws Volgende: Kinderen