Home + Educatie

Hoger onderwijs

HogerOnderwijsHistoricus Henk Pruntel met studenten van de TU Delft.

Nieuw Land heet ook het hoger onderwijs van harte welkom!

Het provinciaal erfgoedcentrum leent zich uitstekend voor een bezoek met studenten van hogeschool of universiteit. U wilt uw studenten uitgelegd krijgen hoe een educatief programma ontstaat? Of hoe een educatieve tentoonstelling tot stand komt?

Graag verzorgt een educatief medewerker een presentatie hierover. Studenten kunnen daarna aan de slag met educatief materiaal of zelf de edutainmentpresentaties verkennen.

Heeft u liever een inhoudelijke toelichting op een specifiek onderwerp, de collectie of de wetenschappelijke taken van Nieuw Land?

Wilt u een specialistisch kijkje nemen in ons museaal of archeologisch depot, of het provinciaal archief? Dat kan natuurlijk ook. Dan kan een inhoudelijk deskundige worden betrokken om een rondleiding of presentatie voor uw studenten te verzorgen.

Voor het reserveren van een bezoek kunt u terecht bij onze receptie: info@nieuwlanderfgoed.nl of 0320-225900. Bekijk op ons YouTube kanaal een filmpje van een vierdaags werkbezoek van studenten van de TU Delft aan Nieuw Land.

Meer informatie

Voor vragen of een op maat gemaakt programma: neem contact op met ons secretariaat: secretariaat@nieuwlanderfgoed.nl.


Vorige: Voortgezet onderwijs Volgende: Schoolplaten