Home

Museumlessen van Nieuw Land

Op deze pagina tonen wij het brede aanbod aan culturele activiteiten die Nieuw Land voor het onderwijs heeft ontwikkeld. Wij zijn ingericht om klassen te ontvangen en de leerlingen met een interactief programma aan het werk te zetten. Bij elke tentoonstelling biedt Nieuw Land edutainment, een mix van educatie en entertainment, wat neerkomt op een boeiend, leerzaam maar bovenal aantrekkelijk en actief programma.

Wat is erfgoededucatie?

Nieuw Land handelt bij de samenstelling van het aanbod voor scholen vanuit ideeën en inspiratie uit erfgoededucatie.  Het landelijke vakoverleg erfgoededucatie legt in dit document voor het onderwijs uit wat erfgoededucatie precies is.

Wij bieden:

Contact en boeking

Reserveringen kunnen worden gemaakt van dinsdag t/m vrijdag tussen 11.30 - 17.00 uur via T (0320) 225 900 of e-mail info@nieuwlanderfgoed.nl.

Bezoek Nieuw Land

Met auto's
Met de bus

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? U kunt zich hier aanmelden voor de educatie nieuwsbrief van Nieuw Land.

Meer info

Voor reserveren of informatie over uw bezoek mail of bel de receptie: T (0320) 225900 of e-mail: receptie@nieuwlanderfgoed.nl.

Tenslotte

Als leerkracht bent u altijd welkom om uw bezoek ter plekke voor te bereiden. Vraagt u gerust ter voorbereiding een gratis entreebewijs aan via receptie@nieuwlanderfgoed.nl.